Banner_about_new_al
Banner_explore_new_al
mega news & events
13.04.2015
Tiranë, 03 Mars 2015 Në kuadër te përgjegjësisë sociale, kompania MEGATEK në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqënies Sociale...
29.12.2014
MEGATEK, hipermarketi më i madh në Shqipëri bëhet gati për të festuar ditëlindjen e tij të pestë.   Me kete rast, MEGATEK...
23.12.2014
MEGATEK, hipermarketi i vetëm i llojit “bëje vetë” në Shqipëri dhe më i madhi në rajon, ka organizuar këtë fundvit ceremoninë...